Runo's Power Design

Efter mange års arbejde med SMPS er der nogle emner og erkendelser, som jeg gerne vil dele med mine besøgende. Dels har jeg opsamlet masser af nyttige erfaringer, dels har jeg i tidens løb mødt opgaver, som krævede nye og til dels ukendte løsninger. Ud af dette er der fremkommet mange opdagelser, tanker, ideer og metoder, som jeg har lyst at fortælle andre SMPS designere om.
Derfor har jeg udvidet min web-site med nedenstående links, som fører til mine artikler om ting, du sikkert ikke vidste.
Flere artikler kan tilføjes uden varsel.

Feedback in switch mode power converters Vil du gerne lære mere om, hvordan du kan beregne og forstå dine SMPS feedback sløjfer, så kig her.
Understanding the Feedback Loop in a Buck Converter En anderledes udgave af matematikken bag feedback sløjfen i en buck konverter incl. en overraskende simpel beskrivelse af tendensen til selvsving på den halve switchfrekvens.
Mest for nørder !
Feedback fra verden vil være yderst velkommen.
Half-Bridge with Current Mode Control Du ved måske, at en halv-bro konverter ikke kan styres med Current Mode Control. Men det kan den alligevel, bare det ikke overdrives. Se her, hvor langt du kan gå, og hvor nyttigt det kan være.
LLC and LCC resonance converters Har du prøvet at bygge en resonanskonverter og brændt fingrene? Så er du ikke alene. Men her er hjælp at hente af en ganske anden slags end hvad du har set før.
   
   

forside

Firma
Hvad er SMPS
Fortid
Hvad kan jeg tilbyde
Arbejdsform
EMC
Samarbejdspartnere
Links
Artikler
Kontakt
 
Telefon 64 76 10 02
runo.nielsen@tdcadsl.dk