Runo's Power Design

  • Afgangseksamen i 1978 som akademiingeniør fra Aalborg Universitetscenter inden for svagstrøm / informationsteknologi.
  • Ansat hos Bang & Olufsen i Struer som udviklingsingeniør i deres TV afdeling indtil 1994. Jeg beskæftigede mig hovedsageligt med udvikling af switchede strømforsyninger (SMPS) og afbøjningskredsløb til nye TV apparater.
    Deriblandt også højspændingsgeneratoren (25 - 30 kV) til billedrøret.
    I sagens natur var jeg også dybt involveret i måling og løsning af alskens EMC problemer.
  • Jeg flyttede til Fyn i 1994 til udviklingsafdelingen hos Danica Supply (senere APW Power Supplies, der desværre lukkede i 2004). Hos Danica Supply gennemførte jeg udvikling af adskillige nye switchmode strømforsyninger - dels standard typer, dels kundespecificerede.
  • I januar 1999 flyttede jeg min arbejdsplads hjem til min og min families bolig i Tommerup og startede som selvstændig elektronikkonsulent. Siden har jeg bidraget til udviklingen af mange nye - og meget forskellige - strømforsyninger for en række kunder.

Gennem disse år har jeg opsamlet en meget stor erfaring og fingerspidsfornemmelse inden for analog og switch-elektronik, switchmode topologier, reguleringssløjfer, induktive komponenter, raffineret måleteknik, beregning på vanskelige emner, EMC og meget andet.
Mine tidligere kollegaer har ofte brugt mig, når vanskelige fænomener skulle analyseres eller gennemskues, eller når en konstruktion skulle forenkles.

forside

Firma
Hvad er SMPS
Min fortid
Hvad kan jeg tilbyde
Arbejdsform
EMC
Samarbejdspartnere
Links
Artikler
 
Kontakt
Telefon 64 76 10 02
runo.nielsen@tdcadsl.dk